CV Plaatsen

Je CV online presenteren? Klik dan op de knop hieronder om te registreren. Je CV zal door veel werkgevers gevonden worden.
registreren

HealthCity

HealthCity HealthCity International is een sport-, fitness- en ontspanningsketen met een bijzondere combinatie van luxe accommodaties en laagdrempelige gezelligheid in een omgeving van hoogstaande service en telt momenteel 119 clubs in Nederland, België en Duitsland.


Hoe is het begonnen?
HealthCity is meer dan 20 jaar geleden begonnen met een tennispark te Hoofddorp, genaamd Het Arnolduspark. Deze eerste vestiging maakt nog steeds onderdeel uit van de huidige keten.

De oprichters van HealthCity - Rene Moos, Eric Wilborts en Dennis Aarts, allen met een sportieve achtergrond - begonnen twintig jaar geleden met het exploiteren van tennisparken. Later werden fitnessvoorzieningen aan deze parken toegevoegd en dit leidde tot diverse multifunctionele accommodaties in het Zuiden en Westen van Nederland, die in 2004 in één organisatie samen gingen onder de naam HealthCity.

Vanaf 2005, nadat participatiemaatschappij Waterland zich ingekocht heeft in HealthCity, kunnen de geplande groeimogelijkheden worden gerealiseerd. Door zowel de bouw van nieuwe accommodaties, als door het overnemen van bestaande sport- en fitnesscentra, telt HealthCity International momenteel 51 plus 7 franchise clubs in Nederland, 39 clubs in België en 22 clubs in Duitsland.

Onze missie
HealthCity International is een full-service bedrijf en draagt naar haar clubleden de volgende missie uit:
“HealthCity helpt u om uw gezondheidsdoelen te bereiken en u een gezond gevoel te geven in een plezierige en gezellige omgeving, binnen het meest complete leisure-lidmaatschap van EuropaVacature overzicht

Titel

Vind een vacature


uitgebreid zoeken
Foto 1.